Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu a semnat decretul privind rechemarea lui Filip Teodorescu

Decretul privind rechemarea lui Filip Teodorescu, ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, declarat pe 8 aprilie persona non grata de catre autoritatile moldovene a fost semnat de Traian Basescu.

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Filip Teodorescu, a revenit in tara pe la punctul de trecere Albita la o zi dupa ce autoritatile de la  Chisinau l-au declarat persona non grata, relateaza Newsin.

Noul ambasadorul roman propus pentru Chisinau, Mihnea Constantinescu, nu a primit inca acceptul autoritatilor de la Chisinau pentru a fi acreditat. Mihnea Constantinescu a fost nominalizat si audiat in Parlament miercuri, 8 aprilie, dupa ce ambasadorul Filip Teodorescu a fost declarat persona non grata de catre autoritatile moldovene, care acuza Romania de implicare in comiterea unei lovituri de stat.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, si decretele privind acreditarea Danei Raduta Matache in calitatea de ambasador al Romaniei in Regatul Suediei, a lui Mihai Stefan Stuparu in calitatea de ambasador al Romaniei in Noua Zeelanda si a lui Anton Pacuretu in calitatea de ambasador al Romaniei in Republica Bulgaria, potrivit Administratiei Prezidentiale.
Publicat Vineri, 17 Aprilie 2009 - 14:19
Cuvinte cheie: basescu, filip teodorescu, decret, persona non grata | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours