Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Baba cauta locuri in alte institutii pentru functionarii concediati de la Cancelarie

Seful Cancelariei premierului, Catalin Baba, a declarat marti ca identifica in prezent posturile vacante din alte institutii si a propus acordarea unui salariu compensatoriu pentru fiecare salariat al Cancelariei care va fi disponibilizat.

"In conformitate cu articolul 69 din Codul Muncii si cu prevederile din Contractul Colectiv de munca la nivel national, s-a declansat procedura de concediere colectiva", a anuntat Baba in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Palatul Victoria, potrivit Newsin.

Seful Cancelariei a spus ca, in cadrul discutiilor pe care le-a avut marti cu reprezentantii salariatilor din Cancelarie si cu cei ai Sindicatului National al Functionarilor Publici, a prezentat demersurile institutiei pentru atenuarea consecintelor concedierii si compensatiile ce urmeaza a fi acordate in conformitate cu articolul 70 din Codul Muncii si cu prevederile contractului colectiv de munca la nivel national.

"Ambele parti au cazut de acord sa colaboreze in scopul aplicarii prevederilor legale si au stabilit un calendar de intalniri cu reprezentantii salariatilor. Cea de-a doua intalnire urmeaza sa aiba loc luni, 2 martie", a spus Baba.

Publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 17:47
Cuvinte cheie: Baba, Cancelarie, concediere colectiva, functionari | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours