Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Autoritatile din judetul Olt au datorii de 70 milioane de lei la agentii economici

Presedintele CJ Olt, Paul Stanescu, a declarat ca valoarea totala a datoriilor pe care autoritatile locale din Olt le au catre diversi agenti economici, pentru lucrarile executate si nedecontate, se ridica la 70 milioane de lei.

In total, 70 de administratii locale din Olt dintre cele 112 ale judetului au datorii catre diversi agenti economici pentru lucrarile realizate. Cele mai mari datorii catre diverse firme le are municipalitatea din Caracal. Aceasta datoreaza peste 6,34 milioane de lei unui numar de sase firme, pentru lucrari de reparatii si reamenajari la scoli, modernizarea si reabilitarea strazilor si pentru reparatii la ansamblul arhitectonic "Piata Victoriei".

Peste 20% din datoriile comunitatilor locale din Olt sunt mai vechi de un an de zile, potrivit Newsin. Pentru recuperarea banilor pe care-i datoreaza bugetele locale, mai multe firme s-au adresat instantelor judecatoresti carora le-au cerut blocarea conturilor administratiei locale. Neachitarea la timp a lucrarilor executate face ca datoriile sa creasca de la o zi la alta cu contravaloarea penalitatilor percepute de firme conform contractului. Acestea variaza intre 0,01% pe zi la 0,1% pe zi.

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 10:33
Cuvinte cheie: datorii, Olt, Caracal, firme, scoli, renovare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours