Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Aparatul central al ANSVSA a fost redus cu 40 de posturi

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) va ramane in subordinea Guvernului si in coordonarea premierului dupa desfiintarea Cancelariei, dar numarul de posturi din aparatul central al institutiei a fost redus cu 40.

Numarul de posturi scade astfel  la 396, fiind desfiintate atat posturi de conducere cat si de executie, potrivit Newsin.

In urma desfiintarii Cancelariei Prim-Ministrului, agentiile si autoritatile guvernamentale au fost trecute in coordonarea fostului sef al Cancelariei Primului-Ministru, Catalin Baba, care va indeplini aceasta sarcina in calitate de consilier de stat. Acestea sunt AVAS, ANRM, Oficiul National de Combatere si Prevenire a Spalarii Banilor, Inspectoratul de stat in Constructii, ARIS, Agentia de Compensare pentru Achizitii de Tehnica Speciala, Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, Agentia Nationala Antidoping, ASG si Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor.
Publicat Joi, 19 Martie 2009 - 08:47
Cuvinte cheie: ansva, guvern | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours