Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Angajatii RA-APPS, disponibilizati dupa analiza rapoartelor de activitate

Angajatii RA-APPS trebuie sa completeze rapoarte de activitate individuale din care sa reiasa cu ce se ocupa in cadrul institutiei, iar in urma evaluarii va fi stabilit numarul celor care urmeaza sa fie disponibilizati, a declarat luni secretarul general al Guvernului.

"O parte a activelor - blocuri sau apartamente - a fost transferata catre consiliile locale, prin urmare unii dintre angajati nu mai au obiect de activitate", a declarat secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu. Completarea rapoartelor de activitate se face potrivit Codului Muncii si Contractului Colectiv de Munca, a precizat seful SGG.

Aceeasi masura este aplicata si in cazul angajatilor Secretariatului General (SGG), dar si in ceea ce priveste angajatii instititutiilor coordonate de SGG: Departamentul pentru Relatii Interetnice, Institutul National de Statistica, Agentia Nationala pentru Romi, Oficiul Roman pentru Adoptii, Oficiul National pentru Cultul Eroilor, Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.

In ceea ce priveste numirea unui nou director general al RA-APPS, Andreescu a declarat ca nu a primit inca nicio propunere din partea PSD pentru sefia institutiei. Surse social-democrate au declarat vineri pentru NewsIn ca PSD are doua propuneri pentru sefia institutiei: Dan Docan, fost director general al Imprimeriei Nationale, care are cele mai multe sanse pentru a prelua sefia RA-APPS, si Bogdan Mihailescu, consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Publicat Luni, 2 Februarie 2009 - 13:33
Cuvinte cheie: RA-APPS, disponibilizari | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours