Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

ANC va fi desfiintata, iar noua autoritate de reglementare va functiona sub control parlamentar

Guvernul va lua in discutie miercuri un proiect de OUG privind desfiintarea Autoritatii Nationale pentru Comunicatii si infiintarea unei noi autoritati de reglementare in domeniul comunicatiilor, care va functiona sub control parlamentar si a carei conducere va fi numita de seful statului.

Noua entitate - Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii se infiinteaza prin reorganizarea Autoritatii Nationale pentru Comunicatii, va functiona sub control parlamentar si va fi finantata integral din venituri proprii, relateaza Newsin.

Noua entiate va fi condusa de un presedinte si doi vicepresedinti, numiti de presedintele Romaniei, la propunerea Guvernului.

Presedintele Autoritatii va avea o indemnizatie similara celei pe care o primeste un ministru, iar vicepresedintii - la nivelul unui secretar de stat. Durata mandatului presedintelui si vicepresedintilor va fi de sase ani, cu posibilitatea prelungirii pe aceeasi perioada, o singura data.  Personalul noii autiritati de reglemantare va fi angajat pe baza de concurs.

In data de 29 ianuarie 2009, Comisia Europeana a transmis Romaniei o scrisoare de punere in intarziere - prima etapa a actiunii de infringement - pentru incalcarea obligatiei de garantare a independentei autoritatii nationale de reglementare in domeniul comunicatiilor.

Publicat Miercuri, 11 Martie 2009 - 16:38
Cuvinte cheie: ANC, comunicatii, CE | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours