Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Alegerile europarlamentare costa aproape 100 de milioane de lei

Guvernul a alocat 98,7 milioane de lei pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, care vor avea loc in data de 7 iunie, cea mai mare suma - peste 82,6 milioane de lei - fiind alocata Ministerului Internelor.

Secretariatul General al Guvernului va primi patru milioane de lei, Autoritatea Electorala Permanenta - 5.447.000 de lei, Serviciul de Telecomunicatii Speciale - 2.960.000 de lei, iar Ministerul Afacerilor Externe - 3.700.000 de lei.

"Pentru organizarea si desfasurarea procesului electoral, consumul de carburanti si cheltuielile cu telefoanele, efectuate de autoritatile adminitratiei publice implicate in organizarea alegerilor, se suplimenteaza cu 50% fata de normativele in vigoare, in perioada martie-iunie 2009", mai arata textul Hotararii de Guvern.

Membrii Biroului Electoral Central vor primi o indemnizatie de 66 de lei pentru fiecare zi de activitate, incepand cu data incheierii procesului-verbal de investire. Aceeasi suma o vor primi membrii birourilor electorale judetene, cei ai birourilor electorale din sectoarele Capitalei si ai biroului electoral pentru sectiile de votare din strainatate. Tot 66 de lei vor primi presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare, dar nu mai mult de cinci zile, iar ceilalti membrii ai birourilor - nu mai mult de trei zile. Statisticienii, informaticienii si personalul tehnic auxiliar vor primi o indemnizatie de 50 de lei pentru fiecare zi de activitate.
Publicat Vineri, 13 Martie 2009 - 15:52
Cuvinte cheie: alegeri europarlamentare, 7 iunie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours