Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Al 13-lea salariu, platit integral la Presedintie si alte 7 institutii

Angajatii Administratiei Prezidentiale si cei ai ministerelor Justitiei, Agriculturii, Educatiei, Mediului, Culturii, Serviciului de Telecomunicatii Speciale si Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii si-au primit integral cel de-al 13-lea salariu in aceasta luna.

In schimb, salariatii Inaltei Curti de Casatie si cei ai Consiliului Concurentei isi primesc premiul anual pentru 2008 in doua transe, in februarie si martie, conform datelor Ministerului Finantelor Publice (MFP), citate de Newsin.

Finantele au mai anuntat ca al 13-lea salariu pentru angajatii din alte 34 de institutii, ministere si agentii ale statului se va face etapizat, pe parcusul lunii martie.

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, a declarat joi ca toti bugetarii isi vor primi cel de-al 13-lea salariu pana la sfarsitul lunii martie.

Reprezentantii Finantelor au precizat pentru NewsIn ca plata celui de-al 13-lea salariu pentru angajatii care lucreaza in institutiile publice centrale va necesita un efort de la bugetul de stat 420 milioane lei. Acesti bani vor fi folositi pentru plata salariilor pentru aproape 600.000 de functionari publici si profesori.
Publicat Vineri, 27 Februarie 2009 - 15:23
Cuvinte cheie: salariu, presedintie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours