Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Adina Pestrescu este noua sefa a DLAF, iar Natalia Intotero - secretar de stat in MAE

Premierul Emil Boc a numit-o pe Natalia Elena Intotero in functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, iar pe Adina Petrescu in functia de sef al Departamentului pentru Lupta Antifrauda.

Natalia Intotero a fost propusa de PSD pentru functia de secretar de stat in acest minister, ea fiind lider al organizatiei de tineret a social-democratilor din Hunedoara si presedinte al Grupului de Actiune al Tinerelor Social Democrate.

Adina Petrescu, procuror la Directia Nationala Anticoruptie, va conduce un Departament a carui reglementare a starnit reactii din partea opozitiei, pe motiv ca noua organizare ar duce la "pierderea independentei", potrivit Newsin.

Guvernul a adoptat, pe 11 februarie, o Ordonanta de Urgenta potrivit careia Departamentul pentru Lupta Antifrauda-DLAF trece din structura Cancelariei Prim-Ministrului in cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Potrivit OUG, DLAF functioneaza ca structura fara personalitate juridica, in subordinea primului-ministru si sub coordonarea viceprim-ministrului, finantata prin bugetul SGG, iar personalul DLAF "este incadrat numai pe baza increderii acordate de primul-ministru, cu avizul viceprim-ministrului si cu conditia semnarii unui angajament de loialitate".

Seful Guvernului a mai decis ca Dorina Isopescu sa fie inlocuita in functia de inspector general al Inspectoratului de Stat in Constructii si de presedinte al consiliului de conducere al acestuia de catre Constantin Grajdan.

In plus, Lucian Sova a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, iar Serban Ursu, expert al Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO pe probleme de stiinta si programe de cercetare, a fost numit presedinte al Comisiei.

Premierul a mai decis o serie de inlocuiri din functie: Ingrid Mocanu si Mihnea Iuoras au fost inlocuiti din functiile de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor de Andrei-Razvan Micu si Cristian Morarescu. In acelasi timp, Nicu Bajan a fost inlocuit in postul de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului de Maria Elena Teodorescu.
Publicat Sambata, 7 Martie 2009 - 14:10
Cuvinte cheie: Boc, Petrescu, Intotero, Isopescu, Grajdan, Sova | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours