Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

70 de scheme de ajutor de stat au fost elaborate din 2007 pana in prezent

Gheorghe Oprescu, seful Consiliului Concurentei, a declarat ca aproximativ 70 de scheme de ajutor de stat au fost elaborate de la inceputul anului 2007 si pana in prezent, iar 18 dintre cele existente in prezent sunt finantate din fonduri UE.

"De la inceputul anului 2007 si pana in prezent au fost elaborate 68 de scheme de ajutor de stat si ajutor de minimis, din care 24 de scheme de ajutor de stat si 44 de scheme de minimis" a  precizat seful Consiliului Concurentei. Schemele de minimis reprezinta ajutoare consecutive in trei ani fiscali pana la maximum 200 de mii de euro.

Oprescu a precizat ca din cele 68 de scheme de ajutor de stat 22 de scheme au fost concepute in baza reglementarilor privind ajutoarele de stat exceptate de la obligatia notificarii catre Comisia Europeana. Totodata, 18 dintre schemele existente in prezent in Romania sunt finantate din fonduri europene. Astfel, 12 sunt finantate prin  Programul Operational Sectorial cresterea competitivitatii economice, trei prin Programul Operational Regional si trei prin Planului National de Dezvoltare Rurala, conform Newsin.
Publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 19:05
Cuvinte cheie: ajutor de stat, UE, consiliul concurentei | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours