Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Silvian Ionescu revine la Garda de Mediu, Bogdan Pandelica devine sef la ANPC

Silvian Ionescu a fost numit comisar general al Garzii Nationale de Mediu, Bogdan Marcel Pandelica a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale Pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), iar Ioan Andreica - secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale, potrivit deciziilor lui Emil Boc.

Ionescu si Pandelica preiau functiile detinute pana in prezent de Gheorghe Constantin Rusu (Garda de Mediu) si Dan Vlaicu (ANPC).

Premierul a mai numit-o pe consiliera lui Theodor Stolojan, Andreea Vass, consilier personal la Cancelaria Primului-Ministru. Constantin Dan Negru a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului.

Silvian Ionescu a mai fost comisar general al Garzii Nationale de Mediu, din aprilie 2005, in Guvernul Tariceanu I, pana la data la care PD a fost scos de la guvernare de fostul premier.

In ianuarie 2005, Ionescu a fost pentru cinci zile prefect al Capitalei, dar a demisionat dupa ce a fost criticat, intr-o emisiune televizata, de presedintele Traian Basescu, pentru trecutul sau cu probleme.

"Mi-am depus demisia dupa doua zile in care m-am gandit serios la acest pas. Presedintele Traian Basescu si-a exprimat public dezamagirea fata de faptul ca am fost numit intr-o functie de prim plan. In cele doua zile de ragaz am vazut atat reactia colegilor mei, cat si sprijinul neconditionat al acestora, insa umbra de dezamagire a presedintelui Romaniei a prevalat", declara in ianuarie 2005 Silvian Ionescu.

Basescu spusese intr-o emisiune televizata ca are "o mare dezamagire" prin nominalizarea lui Ionescu ca prefect si ca a fost "o surpriza neplacuta" din partea fostilor colegi din PD.

Publicat Luni, 26 Ianuarie 2009 - 17:27
Cuvinte cheie: Silvian, Ionescu, Garda de Mediu, Bogdan Marcel Pandelica, ANPC | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours