Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Proiectul de Buget se va discuta in Parlament de marti pana joi, cand ar trebui sa fie adoptat

Vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, dupa intalnirea conducerii coalitiei, ca s-a stabilit ca proiectul de buget sa fie discutat in Parlament incepand de marti, de la ora 14.00, si sa fie aprobat pana joi.

Gheorghe Flutur a mai declarat ca, la sedinta de luni, coalitia a propus o intalnire cu guvernatorul Mugur Isarescu pentru a discuta despre pasii care trebuie urmati in perioada de criza economica.

Programul pentru dezbaterea proiectului de buget: de la 14.00 la 24.00, timp de trei zile

Senatorii si deputatii au stabilit ca vor dezbate bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale in plen comun, marti, miercuri si joi, de la ora 14.00 la 24.00, si vor decide miercuri, in cadrul Biroului Permanent, daca vor prelungi programul dezbaterilor pentru vineri si sambata.

In cadrul Biroului Permanent comun al Camerei Deputatilor si Senatului de luni, parlamentarii au introdus pe ordinea de zi a plenului comun de marti proiectul bugetului de stat si pe cel al asigurarilor sociale. Dezbaterile in plen vor incepe marti, de la ora 14.00, forurile de conducere ale Parlamentului stabilind ca plenul comun sa se incheie la ora 24.00. Miercuri si joi deputatii si senatorii vor avea plen comun tot intre orele 14.00 si 24.00, dedicat dezbaterilor asupra celor doua proiecte de buget.

"In functie de modul de desfasurare a sedintei comune, in cadrul Biroului Permanent care va avea loc miercuri, vom stabili daca pentru zilele de vineri si sambata se va organiza la fel activitatea comuna a celor doua Camere", a precizat secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau.

Vicepresedintele liberal al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a precizat ca PNL va sustine in plen aproximativ 1.800 de amendamente, din cele 3.000 de amendamente depuse la proiectele de buget.

 

Publicat Luni, 16 Februarie 2009 - 12:09
Cuvinte cheie: Buget, Parlament, adoptare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours