Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Pachet complet de ajutoare de stat, promisiunea lui Boc pentru marile investitii din Romania

Premierul Emil Boc a declarat joi ca Executivul lucreaza la "un pachet complet" de ajutoare de stat si garantii guvernamentale care vor fi acordate, in concordanta cu normele europene, pentru sprijinirea marilor investitii din Romania.

Renault a cerut ajutor de 170 milioane euro 

"Guvernul doreste sa sprijine marile investitii generatoare de locuri de munca. (...) In acest moment lucram in cadrul Guvernului la un pachet complet care vizeaza atat garantiile guvernamentale cat si ajutoarele de stat, in concordanta si pe baza negocierilor pe care le avem cu CE", a declarat Boc in cadrul unei dezbateri pe tema industriei auto, relateaza Newsin.

Seful Executivului a declarat ca in sedinta de Guvern de miercuri s-a decis elaborarea unei analize sectoriale a economiei romanesti, iar in domeniile in care se dovedeste ca exista "efect multiplicator" statul va sprijini companiile, dand exemplul industriei auto, agriculturii, industriei chimice sau siderurgice.

Premierul a mai spus ca va cere ministerelor Mediului si Finantelor o situatie privind importul de autoturisme second-hand de catre persoanele fizice care ulterior vand autovehiculele in tara. "Mi se pare complet nefiresc sa se sustraga de la plata taxelor o persoana care face dintr-o asemenea activitate una de comert", a spus el.

Publicat Joi, 12 Martie 2009 - 14:40
Cuvinte cheie: boc, ajutoare de stat, investitii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours