Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nica: Datoriile Guvernului Tariceanu vor fi platite pana la sfarsitul lunii

Vicepremierul Dan Nica a declarat luni ca s-a stabilit ca plata datoriilor de 2,1 miliarde de euro inregistrate in timpul guvernarii Tariceanu sa se faca pana la sfarsitul lunii martie si ca s-a discutat si despre "cinci- sapte" masuri anticriza principale.

Nica a precizat ca liderii coalitiei au luat in discutie trei subiecte principale: masurile ce trebuie luate pentru asigurarea unei finantari corecte a economiei in vederea protejarii firmelor romanesti, demararea de urgenta a investitiilor si o serie de masuri anticriza.

"Am discutat despre necesarul de investitii si demararea de urgenta a investitiilor care sunt finantate de la bugetul de stat si realizarea platii datoriilor de 2,1 miliarde de euro la sfarsitul acestei luni . La sfarsitul lunii martie vom termina de platit si datoriile pe care le-a inregistrat Guvernul anul trecut", a spus Nica, citat de Newsin.

Potrivit acestuia, planul de relansare a economiei romanesti, discutat in coalitie, contine "cinci-sapte masuri care au caracter principal prin elementele de noutate pe care le introduc si prin impactul asupra economiei". "Masurile se refera la introducerea unor prefinantari, scutirea de impozit a profitului reinvestit, dar si la modalitatea in care, prin simplificarea procedurilor in Codul fiscal, reusim sa inlaturam barierele birocratice si costul companiilor pe care il genereaza birocratia. Aceste masuri se mai refera la reducerea taxelor fiscale si parafiscale, de la numarul foarte mare pe care il avem, peste 500, la un numar care sa fie cat mai apropiat de minimul necesar" a declarat vicepremierul.
Publicat Luni, 16 Martie 2009 - 12:23
Cuvinte cheie: dan nica, plan anticriza, cod fiscal, impozit, taxe | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours