Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Mircea Geoana: A creste taxele pe timp de criza e "contra naturii"

 Liderul PSD Mircea Geoana se opune introducerii impozitului forfetar, afirmand ca a impune noi taxe in perioada de criza economica este "un lucru contra naturii".

"Eu intr-un fel regret faptul ca in discutiile de la Bucuresti, cand Fondul Monetar a fost aici, s-a introdus conceptul de impozit forfetar, pentru ca aceste discutii au fost preluate de cei de la Fond si il considera ca un angajament al Guvernului Romaniei. Eu regret ca nu a existat mai multa atentie din partea Ministerului Finantelor pentru a propune eventual altceva. Este evident faptul ca in criza economica a creste taxele este un lucru contra naturii" a mai precizat Mircea Geoana.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a mai criticat si in alte ocazii masurile pregatite Guvern pentru a raspunde acordului cu FMI. Liderul social-democrat a afirmat miercuri ca formatiunea sa are reticente in legatura cu introducerea impozitului forfetar pentru ca ar afecta IMM-urile.

La finalul sedintei coalitiei de joi, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a facut referire la impozitul forfetar explicand ca PDL si PSD au un punct de vedere comun pentru introducerea unei formule indreptate spre reducerea evaziunii fiscale, care a fost agreata in discutiile dintre Guvern si patronate. Potrivit lui Anastase, nu a fost nevoie de "convingerea" PSD pentru acceptarea acestei variante, intrucat formula ar fi fost trecuta chiar de social-democrati in programul de guvernare.

Firmele vor plati cel putin 1.467 lei la stat in ultimele opt luni din 2009, prin impozitul forfetar, potrivit noii grile de impozitare convenite de Ministerul Finantelor cu patronatele, inclusa in Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara ce urmeaza a fi discutata sambata in Guvern.

Publicat Sambata, 11 Aprilie 2009 - 08:33
Cuvinte cheie: Geoana, taxe, impozit forfetar, criza economica | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours