Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ministrul Finantelor va prezenta bugetul general consolidat in Parlament

Gheorghe Pogea, ministrul Finantelor, a anuntat ca, in perioada urmatoare, va prezenta in fata Parlamentului bugetul general consolidat si politicile de dezvoltare propuse de actualul Cabinet pentru ca astfel se pot coordona resursele alocate pentru infrastructura.

"Comisarul european pentru Dezvoltare Rurala a spus odata ca in Romania lipseste coordonarea coordonarii (...). Ma angajez sa prezint data viitoare in Parlament intreg bugetul general consolidat pentru o mai buna intelegere asupra gestionarii resurselor", a spus Pogea, in cadrul dezbaterilor de miercuri din Parlament asupra bugetului de stat pentru anul 2009, informeaza Newsin.

Gheorghe Pogea a facut aceasta afirmatie ca raspuns la solicitarea deputatului PNL de Iasi Relu Fenechiu de alocare a 200 de milioane de lei pentru extinderea pistei aeroportului din Iasi. Amendamentul sau a fost sprijinit de toti parlamentarii ieseni, indiferent de partidul din care proveneau.

Ministrul Finantelor a promis ca va aloca mai mult decat suma ceruta din Facilitatea Schengen, circa 280 de milioane de lei, insa nu a precizat cand ar putea fi directionati banii catre extinderea aeroportului.

Publicat Miercuri, 18 Februarie 2009 - 20:40
Cuvinte cheie: buget, parlament, votat, guvern | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours