Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Inspectorii guvernamentali, evaluati anual si platiti in baza unui pontaj

Inspectorii guvernamentali vor fi platiti de SGG, in baza unui pontaj si a unui raport bilunar de urmarire a indicatorilor activitatii pe care acestia o desfasoara in teritoriu, potrivit deciziilor privind stabilirea atributiilor unor inspectori, semnate de premierul Emil Boc.

"Evaluarea anuala se realizeaza in conditiile legii, pe baza raportarilor realizate in urma activitatii desfasurate", potrivit deciziei semnate de Emil Boc.

Boc a stabilit, prin decizii, atributiile ce revin unui numar de 30 de inspectori guvernamentali. Astfel, deciziile publicate marti in Monitorul Oficial stabilesc judetele unde inspectorii isi vor desfasura activitatea si ministerele in a caror sfera de competenta se incadreaza activitatea lor. Fisele de descriere a atributiilor si modul de raportare a activitatii vor fi stabilite prin ordine emise de ministri.

Functia de inspector guvernamental este ultima in ierarhia inaltilor functionari publici, categorie din care mai fac parte prefectii, subprefectii si secretarii generali. Guvernul a trecut in functii de inspector guvernamental mai multi prefecti si subprefecti, invocandu-se principiul mobilitatii in functie.
Publicat Marti, 31 Martie 2009 - 18:33
Cuvinte cheie: inspectori guvernamentali, Boc, pontaj | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours