Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Incetarea situatiei de urgenta, publicata in Monitorul Oficial

Decizia premierului Emil Boc, potrivit careia inceteaza situatia de urgenta in asigurarea aprovizionarii cu gaze naturale, a fost publicata marti in Monitorul Oficial, dupa ce PNL a acuzat luni ca se acorda in continuare contracte fara licitatie in energie, datorita situatiei de urgenta.

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, i-a cerut luni premierului Emil Boc sa publice in Monitorul Oficial decizia de incetare a situatiei de urgenta in energie, spunand ca din aceasta cauza s-au putut incheia contracte in domeniu fara licitatie.

Deputatul PNL a spus ca majoritatea achizitiilor fara licitatie s-au facut de la Petrom si de la Master Chem Oil - o societate comerciala care in 2007 avea trei angajati si un profit net de 50.000 de euro. El a spus ca, in luna ianuarie, Master Chem Oil a incheiat un contract pentru aprovizionarea sucursalei Electrocentrale Constanta cu cantitate de 13 mii de tone ceea ce, spune liderul liberal, la preturile de livrare aduce un profit de aproximativ trei milioane de euro. Atanasiu a mai spus ca aceeasi firma a facut livrari de 10 mii de tone si catre Termoelectrica.

Potrivit unei decizii a premierului, semnata si publicata in MO in 8 ianuarie, incepand cu aceasta data a fost declarata situatia de urgenta in asigurarea aprovizionarii cu gaze naturale dupa ce, in urma conflictului dintre Rusia si Ucraina, fusese sistata livrarea de gaze catre Europa.

Publicat Marti, 3 Februarie 2009 - 14:04
Cuvinte cheie: Monitorul, Oficial, situatie, urgenta, energie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours