Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Guvernul va elibera 8.000 de autorizatii de munca pentru straini in 2009

Executivul a adoptat, in sedinta de Guvern de miercuri, o hotarare prin care stabileste eliberarea in acest an a 8.000 de autorizatii de munca pentru straini, cu 67% mai putine decat in 2008, pe fondul crizei actuale care influenteaza cererile de pe piata muncii.

"Raportat la efectivul salariatilor din economie, 8.000 de straini incadrati in munca in Romania, in baza autorizatiilor de munca, reprezinta aproximativ 0,2% din numarul total al angajatilor romani sau straini din Romania", se anunta intr-un comunicat al Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale.

In 2008 au fost emise initial 15.000 de autorizatii de munca noi pentru straini, din care 1.649 au fost anulate pe parcursul anului, iar in 2007, numarul autorizatiilor de munca emise pentru straini a fost de 5.500, din care 166 au fost anulate.

Numarul de autorizatii de munca eliberate strainilor se stabileste anual prin Hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale, in concordanta cu politica privind migratia fortei de munca si luand in consideratie situatia pietei muncii din Romania, se arata.

Publicat Vineri, 13 Martie 2009 - 11:32
Cuvinte cheie: Guvern, autorizatii de munca, straini | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours