Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Guvernul reorganizeaza cele 558 de taxe incasate in Romania

Guvernul a constituit un grup de lucru interministerial pentru reducerea, comasarea sau schimbarea numarului de taxe si tarife, iar concluziile vor fi prezentate pana pe 15 aprilie.

"Din 558 de taxe, impozite si tarife, 74 sunt de natura fiscala, 484 sunt taxe si tarife nefiscale. La Ministerul Mediului sunt 102 taxe si tarife, la MAI 50, la Ministerul Economiei 41, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii 40, Ministerul Agriculturii 37, Ministerul Sanatatii 35, Justitie 30, Agentia Sanitar Veterinara 29, Munca 24, si asa mai departe", a spus ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea.

"Am adoptat astazi (miercuri - n.r.) un memorandum cu privire la reducerea numarului de taxe si tarife incepand cu cele ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective", a spus prim-ministrul Emil Boc, potrivit Newsin.

"Din nefericire, pentru foarte multe dintre aceste taxe, ne costa mai mult sa le administram decat sa luam bani efectiv din punerea lor in practica", a precizat Boc.

In functie de aceste decizii de reducere, comasare sau schimbare a nivelului lor, vor urma elaborari de acte normative din partea fiecarui minister.
Publicat Joi, 12 Martie 2009 - 08:16
Cuvinte cheie: taxe, impozite, emil boc, pogea | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours