Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Guvernul discuta azi proiectul prin care se interzice cumularea pensiei cu salariul de la stat

Guvernul va discuta in prima lectura, in sedinta de miercuri, proiectul de Lege prin care va fi interzisa cumularea pensiilor de peste 1.500 de lei cu salariul de la stat.

Premierul a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca doar persoanele care au pensii cu o valoare de pana la 1.500 de lei vor putea cumula pensia cu salariul de la stat, potrivit Newsin.

Boc afirma atunci ca proiectul de act normativ va intra in dezbatere publica, va fi adoptat de Guvern, iar ulterior va fi inaintat dezbaterii Parlamentului.

Premierul a precizat ca, astfel, interdictia de a cumula pensia cu salariul de la stat nu va afecta asistentii persoanelor cu handicap, profesorii sau medicii.

In luna ianuarie, CCR a declarat neconstitutionala Ordonanta de Urgenta a Guvernului 230/2008, care interzicea cumului salariului de la stat cu pensia, admitand astfel o sesizare a Avocatului Poporului.
Publicat Miercuri, 1 Aprilie 2009 - 08:24
Cuvinte cheie: pensie, salariu, cumul, guvern | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
ionu1990, Cluj (Miercuri, 1 Aprilie 2009 - 16:16)
pur si simplu acest Guvern isi bate joc de unele categorii sociale de exemplu fostii angajati MApN care au pensie mai mare de 1.500 de lei si care s-au calificat in alta meserie pe banii lor.Atunci cand au iesit cu ordonanta la varste intre 45-50 de ani sau poate chiar mai repede pt.ca nu intra tara in NATO si erau considerati si vad ca acuma noul guvern le interzice sa lucreze si la stat

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours