Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Guvernul a retrogradat prefectii din trei judete

Fostii democrati Nicolae Giugea, prefect al judetului Dolj, si Marinica Cazacu, prefect al judetului Ialomita, precum si Ionel Izina, fost membru PNL si prefect al judetului Teleorman, au fost eliberati din functii si numiti inspectori guvernamentali, trecand pe ultima pozitie in ierarhia inaltilor functionari publici.

"Masurile sunt luate de Executiv pentru intarirea capacitatii administrative si pentru eficientizarea activitatii", a argumentat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, citata de Newsin.

In locul celor trei fosti prefecti, au fost numiti temporar Dumitru Silviu - in judetul Dolj, Stelian Caramitru - in Ialomita, si Zorinel Niculae - in Teleorman. Mircea Teodor Ghita a fost numit prefect de Bihor, in locul ramas vacant dupa avansarea lui Ilie Bolojan in functia de secretar general al Guvernului.

S-au facut avansari si in judetele Arges, Brasov si Hunedoara, unde fostii subprefecti Ion Popa, Adriana Donciu si respectiv Dan Aurel Pricajan au fost numiti prefecti. Functia de subprefect a fost ocupata de Ion Carstoiu - in judetul Arges, Aurelian Leonard Danu - in Brasov si Cristal Marius Vladu - in Hunedoara.

"Inaltii functionari publici" sunt, in ordine ierarhica: secretarul general al Guvernului si secretarul general adjunct al Guvernului, secretarul general si secretarul general adjunct in cadrul ministerelor si institutiilor administrative, prefectul si subprefectul si inspectorul guvernamental.
Publicat Miercuri, 1 August 2007 - 18:01
Cuvinte cheie: prefecti, functionari publici | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours