Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana: Romania trebuie sa-si propuna intrarea in G20 si grabirea aderarii la zona euro

Romania trebuie sa-si propuna, pe termen mediu, intrarea in G20, iar in cat mai scurt timp aderarea la zona euro, singurele solutii pentru ca tara nostra sa faca parte dintr-un bloc regional masiv.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a precizat faptul ca vulnerabilitatea de care da dovada Romania in fata crizei financiare "trebuie sa ne indrepte catre revizuirea obiectivului nostru legat de adoptarea monedei euro", potrivit Newsin. Astfel, a spus presedintele PSD, aderarea la zona euro cat mai repede cu putinta este singura modalitate ca Romania sa faca parte dintr-un bloc regional masiv, solid si solvabil, indiferent de ciclurile economiei mondiale si indiferent de durata si de gravitatea crizei financiare.

Potrivit sefului PSD, ultimii patru ani de crestere economica a Romaniei "au alimentat iluzia ca putem la nesfarsit sa avem un ciclu de crestere economica in absenta unor reforme structurale in economia romaneasca si in modul in care functioneaza administratia si politicile publice in Romania", a spus presedintele PSD la o conferinta a retelei economice externe a Romaniei.
Publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 14:10
Cuvinte cheie: g20, zona euro, erm 2, criza financiara | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours