Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Flutur: Inghetarea salariilor e o varianta, dar nu s-a decis inca in coalitie

Inghetarea salariilor printr-un moratoriu, pentru o perioada in care se va urmari evolutia economiei, este una dintre variantele luate lin calcul de liderii PDL - PSD.

"Au fost discutate mai multe scenarii. In acest sens, chiar i s-a cerut ministrului de Finante sa prezinte mai multe variante. Evident ca a fost discutata si varianta unui moratoriu pe o perioada de timp, pentru a vedea evolutia economiei. Nu s-a luat nici o hotarare in acest sens", a declarat vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur.

In ceea ce priveste majorarea pensiilor cu 9% si majorarea salariilor cadrelor didactice, Flutur a precizat ca o decizie va fi luata probabil in cadrul sedintei coalitiei de miercuri seara, dupa ce vor fi consultati in prealabil si partenerii sociali, conform Newsin.

Vicepresedintele PD-L a precizat ca ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, va discuta miercuri cu fiecare ministru in parte, apoi proiectul de buget va fi discutat cu partenerii sociali, urmand ca miercuri seara sa aiba loc o noua intalnire a membrilor coalitiei PSD - PDL pentru "a trage linie".
Publicat Miercuri, 28 Ianuarie 2009 - 07:57
Cuvinte cheie: flutur, buget, salarii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours