Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Emil Boc: Traian Basescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru

Premierul Emil Boc a declarat ca Traian Basescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru si ca a avut o relatie de parteneriat cu acesta si inainte de a deveni presedinte.

"Traian Basescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru. O sa spuneti ca se bazeaza pe o relatie mai veche si este adevarat, am avut intotdeauna o relatie corecta, de parteneriat, cu actualul presedinte al Romaniei si cat am fost presedinte executiv, si dupa ce actualul presedinte a parasit PD", a spus Boc, potrivit Newsin.

Premierul a afirmat ca, in ceea ce priveste Justitia, presedintele a sprijinit "extraordinar de mult" stabilirea unui calendar de adoptare a actelor normative care vizeaza modernizarea acestui domeniu, prin intalnirea pe care a convocat-o la Cotroceni.

Intrebat daca intalnirea nu trebuia convocata de seful Executivului, Boc a spus ca presedintele este "un factor de mediere intre puterile statului, pentru ca asa scrie in Constitutie", iar atributia a fost exercitata "in interesul guvernarii si pentru ca lucrurile sa mearga bine".

Premierul a mai spus ca discutiile cu presedintele, care au avut loc vineri seara la Palatul Victoria, au vizat Consiliul European informal care are loc duminca la Bruxelles, bugetul, descentralizarea si justitia.

Boc a precizat ca exista, in colaborarea cu Basescu, si momente in care nu ii da dreptate presedintelui, insa acesta "stie sa asculte argumentele".
    
   

Publicat Duminica, 1 Martie 2009 - 09:13
Cuvinte cheie: Boc, Basescu, justitie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours