Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Emil Boc: Cancelaria prim-ministrului va fi desfiintata in maximum 10 zile

Prim-ministrul al Romaniei, Emil Boc, a declarat ca in maximum 10 zile va emite o Ordonanta de guvern prin care va modifica Legea organizarii si functionarii Guvernului si Cancelaria Guvernului va fi desfiintata.

"Primul ministru va avea dupa desfiintarea cancelariei, ceea ce are oricare alt prim ministru din lume, un corp de consilieri, de purtatori de cuvant intr-o structura decenta", a declarat Emil Boc, la Realitatea Tv.

"Aceasta Cancelarie a fost in vremea lui Tariceanu un Guvern paralel si nu se justifica sa ai doua Guverne: unul la ministere si unul la Palatul Victoria. Daca nu facem aceasta restructurare, nu pot sa cer eu ca premier, ministrilor, sa faca treaba, sa procedeze la restructurarea agentiilor si a altor institutii guvernamentale" a explicat Emil Boc.

Boc le cere ministrilor o situatie privind restructurarea sau comasarea agentiilor si spune ca daca pana in 2003 nu a fost nevoie de Cancelarie, la fel se va intampla si acum.

"Incepem restrangerile bugetare de la nivelul parlamentarilor pentru a nu pierde controlul asupra economiei", a mai spus primul ministru al Romaniei.

Publicat Duminica, 1 Martie 2009 - 10:29
Cuvinte cheie: Boc, Cancelarie, prim-ministru | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours