Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Comitetul interministerial discuta duminica la Guvern despre imprumutul extern

Reuniunea Comitetului interministerial privind asigurarea finantarii interne si externe a Romaniei a inceput, ministrii urmand a avansa in discutiile privitoare la imprumutul pe care Romania il va contracta de la CE si FMI.

"Astazi vom avansa in materia discutiilor cu privire la potentialul imprumut pe care Romania o sa-l angajeze de la Comisia Europeana si FMI, analizand si oferind in continuare mandat colegilor din Cabinet in discutiile pe care le avem cu Comisia Europeana si celelalte banci implicate. De asemenea, vom face un schimb de informatii cu privire la ceea ce a fost la Consiliul European, cu privire la vizita pe care domnul viceprim-ministru a facut-o la Bruxelles si la intalnirea cu diversi comisari europeni, deci vom lua cele mai bune decizii in Cabinet", a spus premierul Emil Boc, la inceputul intalnirii, potrivit Newsin.
   
 La randul sau, viceprim-ministrul Dan Nica a precizat ca "ceea ce inseamna astazi procesul de evaluare se va finaliza cu o decizie care va fi aplicabila membrilor Cabinetului". "In functie de decizia pe care o vom lua azi, vom anunta si calendarul pentru saptamana care urmeaza, astfel incat sa avem o solutie buna pentru Romania", a spus Nica.

Comitetul interministerial s-a reunit ultima oara marti seara, pe 17 martie, pentru a face o analiza "la zi" a necesarului, conditiilor si a modalitatilor in care se poate asigura finantarea interna si externa a Romaniei, luand in calcul toate datele disponibile la acest moment, a declarat premierul Emil Boc.

Premierul a precizat atunci ca rezultatele discutiilor nu vor fi date publicitatii, ci doar vor fi prezentate "Guvernului in plenul lui".

Publicat Duminica, 22 Martie 2009 - 12:15
Cuvinte cheie: Boc, Guvern, imprumut, FMI, CE | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours