Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc spera ca Romania va putea evita efectele crizei economice

Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Cluj, in timpul unei vizite la fabrica Remarul "16 februarie", ca in Romania criza economica nu si-a facut inca toate efectele, insa spera ca, printr-o politica de investitii, sa fie evitate majoritatea acestora.

"Vreau sa va spun ca aceasta criza economica este la nivel mondial acum si nu si-a facut toate efectele. Urmeaza sa mai avem consecintele ei, dar eu cred ca in Romania, printr-o politica de investitii, vom evita majoritatea acestora", a spus Boc in fata a circa 100 de angajati ai fabricii Remarul "16 februarie".

Premierul a spus ca Guvernul isi va corela politicile cu BNR, pentru a relansa creditul, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice. El a promis ca Executivul va face pasii necesari pentru debirocratizare la nivel central.

"Incercam sa mai taiem din obezitatea birocratica a aparatului central guvernamental si ma refer aici la cel ministerial, unde s-a ingrasat atat de mult, incat s-a ajuns sa se calce in picioare acest aparat birocratic de multe ori, sa-si dubleze, sa-si tripleze cerintele fata de cetateni prin acte, numai ca sa-si justifice existenta", a declarat Emil Boc.

Premierul a efectuat, vineri, o vizita la fabrica de material rulant Remarul "16 februarie". La inceputul vizitei, acesta a tinut sa inspecteze cateva vagoane reconditionate de aceasta firma, urcandu-se prima data intr-un vagon rosu apoi intr-unul portocaliu.

Seful guvernului a spus, glumind, ca a vrut altfel sa demonstreze ca nu exista discriminare in cadrul coaliteii de guvernamant. Dupa ce a vizitat vagoanele reconditionate, Boc a vorbit salariatilor adunati in sala festiva pentru a sarbatori 139 de ani de la infiintarea fabricii, spunandu-le ca Sorin Apostu este "actualul si, sper, incepand de duminica, viitorul primar al Clujului".

Premierul a mai spus presei ca va avea, de Valentine's Day, un program privat, alaturi de familie, iar duminica va vota la ora 10.00, la alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca.

Publicat Vineri, 13 Februarie 2009 - 18:13
Cuvinte cheie: Boc, Guvern, criza economica | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours