Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Sper ca economia sa raspunda la ce ne-au spus specialistii

Premierul Emil Boc a afirmat ca masurile anticriza vor fi "adaptate din mers", in functie de datele financiare lunare si ca spera ca masurile Guvernului de sustinere a economiei sa aiba efecte.

"Noi am facut un buget care porneste de la analiza oficiala a Comsiei Nationale de Prognoza, care ne-a spus ca anul acesta este estimata o crestere economica de 2,5 %. Vom vedea cum se comporta economia. Vom face analizele necesare si vom monitoriza orice decizie care trebuie sa fie antamata pentru sustinerea bugetului pe 2009", a spus premierul, conform Newsin.

El a mai spus ca nu are motive sa creada ca planul de masuri anticriza adoptat de Guvern nu va functiona. "Noi am pornit la drum cu o prognoza oficiala. Economia sper sa raspunda la ce ne-au spus specialistii, sper ca masurile noastre de sustinere masiva a economiei sa fie un lucru bun si nu am motive decat sa cred ca acest lucru se va realiza".

Intrebat daca a discutat cu ministrul Finantelor despre deficitul bugetar pe prima luna a anului 2009, Boc a spus ca exista o diferenta de 8 procente, 2009 fata de 2008. "Acum asteptam analizele si pe februarie si, evident ca din mers vom adapta masurile anticriza, tinand cont de evolutia economiei si dupa consultarea cu mediul de afaceri si cu partenerii sociali", a adaugat Boc.
Publicat Joi, 19 Februarie 2009 - 14:42
Cuvinte cheie: emil boc, criza financiara, buget | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours