Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Liberalii sa mediteze la deficitul bugetar record lasat dupa guvernare

Premierul Emil Boc a acuzat PNL, miercuri, in plenul reunit al celor doua Camere, ca a lasat un deficit bugetar record, de 5,2%, ca nu au reusit niciodata sa aloce 10 miliarde de euro pentru investitii si l-a ironizat pe Bogdan Olteanu care vorbise anterior despre proiectul de buget pe 2009.

Primul ministru l-a sfatuit pe deputatul PNL Bogdan Olteanu sa-si concedieze consilierii, pentru ca i-au dat mapa gresita pentru sedinta de plen in curs, subiectul intrunirii parlamentarilor nefiind bugetul de stat, nici investirea unui nou cabinet, ci remanierea guvernamentala.

"Poate ar fi un element de meditatie pentru PNL, cum a reusit cat a fost la guvernare sa lase tara cu cel mai mare deficit de dupa 1989, facand doar cinci kilometri de autostrada. Ar fi un subiect de meditatie pentru discutia de la Comisiile de buget si faptul ca niciodata un guvern liberal n-a reusit sa aloce 10,2 miliarde euro pentru investitii, in conditiile in care ne-au lasat un deficit bugetar de 5,2%. Sunt subiecte de meditatie pentru sedintele viitoare" s-a adresat Boc liberalilor.

Publicat Miercuri, 11 Februarie 2009 - 13:33
Cuvinte cheie: Boc, PNL, Guvern, buget, deficit | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours