Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Indemnizatia de conducere, acordata in functie de performanta

Premierul Emil Boc a anuntat ca pentru gestionarea imprumuturilor externe sau pentru cunoasterea unei limbi straine nu vor mai fi acordate sporuri, acestea fiind considerate sarcini de serviciu, iar indemnizatia de conducere va fi acordata in functie de performanta.

Totodata, va fi eliminata indemnizatia pentru auditul public in cadrul institutiilor publice, de 25%. Sporul de cunoastere a unei limbi straine este in prezent de 15%.

In ceea ce priveste indemnizatia de conducere (care este de maximum 55%), premierul a explicat ca aceasta va fi mentinuta, dar va fi acordata in functie de criterii de performanta, iar sporul de antena va fi acordat numai dupa ce vor fi efectuate masuratori.

In ceea ce priveste sporul de 75% acordat persoanelor care lucreaza cu fonduri europene, Boc a precizat ca, pe viitor, acesta va fi de "pana la 75%" si va fi acordat doar persoanelor care au legatura directa cu atragerea fondurilor UE si numai pe baza de performanta, materializata in fonduri europene atrase.

"Daca nu, se va acorda salariul de baza", a spus premierul. Sporurile prevazute in Codul Muncii, precum cel de vechime si cel pentru munca de noapte, vor fi mentinute.

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 19:55
Cuvinte cheie: Boc, sporuri, bugetari, indemnizatie, conducere | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours