Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: In Romania exista un singur Guvern, sustinut de doua partide politice

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la ceremonia de instalare a noului prefect al Capitalei, ca nu se poate vorbi de existenta a doua guverne, ci de unul singur ce beneficiaza de sustinerea a doua partide in realizarea obiectivelor pe care si le-a propus.

"In Romania nu exista doua guverne, ci unul singur sustinut de doua partide politice, PD-L si PSD, pentru a asigura stabilitatea tarii, relansarea economica dupa aceasta perioada de criza si pentru a proteja interesele categoriilor sociale defavorizate, cei cu pensii si salarii mici", a spus Boc dupa ceremonia de instalare a noului prefect al Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaie.

Primul-ministru a cerut sprijinul noului prefect pentru ca acesta sa vegheze la aplicarea masurilor Guvernului privind investitiile publice, dar si referitoare la procesul de descentralizare. "Guvernul a decis ca investitia publica majora in infrastructura este o prioritate nationala. De aceea, am facut ceea ce trebuie si am alocat 20% din bugetul Romaniei in acest scop. Daca nu avem sprijin si in teritoriu, putem rata anul 2009 ca an al investitiilor in infrastructura si al absorbtiei fondurilor europene. De aceea contam pe dumneavoastra", s-a adresat Boc lui Atanasoaie.

Publicat Sambata, 14 Martie 2009 - 14:51
Cuvinte cheie: Atanasoaie, Boc, prefect | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours