Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Guvernul va sprijini PMB pentru ca pasajul Basarab sa fie declarat de utilitate publica

Premierul Emil Boc a declarat joi ca a avut deja o discutie cu primarul general, Sorin Oprescu, pe tema pasajului Basarab si ca Guvernul va sprijini acest proiect, care se bucura de "sustinere totala".

"Sunt aici astazi (la Parlament, n.r.) ca sa discut si cu ministrul Pogea situatia pasajului Basarab. Guvernul va sprijini Primaria Capitalei pentru ca pasajul Basarab sa fie declarat de utilitate publica si sa sprijine procedurile care vizeaza exproprierea pentru cauza de utilitate publica. Am vorbit cu primarul Oprescu, asteptam hotararea Consiliului General al Capitalei pentru ca Guvernul sa emita o hotarare pentru sprijinirea procedurilor de expropriere", a spus Boc, conform Newsin.

Premierul sustine ca pasajul Basarab este un proiect extrem de important. "Este sustinere totala pentru ca acest obiectiv sa se realizeze si vom colabora cu Primaria Generala", a adaugat Emil Boc.

Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 2 februarie, recursul Primariei Capitalei impotriva deciziei instantei inferioare, potrivit careia pasajul suprateran Basarab nu este considerat de utilitate publica, hotararea fiind luata in cadrul procesului deschis de doua organizatii neguvernamentale. In conditiile in care instanta a decis ca lucrarile nu sunt de utilitate publica, edilii Capitalei nu vor putea realiza exproprierile necesare pentru realizarea pasajului.
Publicat Joi, 19 Februarie 2009 - 12:19
Cuvinte cheie: pasajul basarab, sorin oprescu, emil boc, expropriere | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours