Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Guvernul nu are in vedere modificarea regimului drepturilor de autor

Guvernul nu are in vedere modificarea regimului drepturilor de autor, a declarat marti premierul Emil Boc, aratandu-se deranjat ca propunerile inaintate de sindicate si de patronate sunt prezentate ca masuri certe luate de Executiv.

Boc a declarat, la postul public de radio, ca este dezamagit ca "se pun in carca Guvernului" propuneri sau recomandari inaintate de sindicate si de patronate, care sunt prezentate ca masuri certe luate de Executiv.

"Noi nu putem respinge formularea lor, dar decizia si-o asuma Guvernul, iar pozitia mea ramane constanta: nu cred ca problema drepturilor de autor este problema numarul 1 a Romaniei si nu cred ca ea necesita reglementari suplimentare in momentul de fata. Dar eu nu pot sa limitez dezbaterea publica si sa spun ca, daca o asemenea propunere se face, ea trebuie oprita in dezbaterea publica. (...) Guvernul, in acest moment, prin vocea mea, nu are in vedere modificarea regimului drepturilor de autor", a declarat Boc la postul public de radio.

Sindicatele au convenit luni cu reprezentantii Ministerului Finantelor si cu cei ai patronatelor sa fie eliminata plata drepturilor de autor in mass-media, a declarat luni, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Cristian Parvan. In schimb, partenerii sociali au cazut de acord ca plata prin drepturi de autor sa fie mentinuta in cultura sau in unele ramuri din inginerie, a mentionat Parvan. El a precizat ca patronatele nu au avut obiectii la propunerea sindicatelor, relateaza Newsin.
Publicat Marti, 7 Aprilie 2009 - 15:40
Cuvinte cheie: guvern, drepturi de autor, boc | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours