Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Am platit 30% din datoriile statului catre companii

Premierul Emil Boc a declarat, in debutul dezbaterii "Problematica IMM-urilor si a mediului de afaceri din Romania", ca Guvernul a achitat luni 30% din datoriile catre agentii economici.

"Achitarea datoriilor catre agentii economici pentru facturi restante si lucrari receptionate si nefacturate -este vorba de o datorie de 2,1 miliarde de euro, din care deja am achitat 30%, astazi am achitat 30% din valoarea datoriilor restante. Este un efort bugetar important, dar ne-am dat seama ca daca nu luam aceasta masura statul devine principalul factor de blocare a economiei romanesti si de afectare a activitatii intreprinderilor mici si mijlocii", a spus Emil Boc.

Premierul le-a spus participantilor ca proiectul de buget transmis Parlamentului este unul realist, fundamentat pe o crestere economica de 2,5% si un deficit bugetar de 2%, comentand ca sunt voci care spun deja ca este "o crestere economica optimista". Premierul a adaugat ca "bugetul este aspru cu prezentul si corect cu viitorul".

Emil Boc a spus ca prin decizia de a aloca 20% din buget pentru investitii, Guvernul "sustine direct si indirect intreprinderile mici si mijlocii prin contracte si subcontracte".

Publicat Luni, 9 Februarie 2009 - 17:17
Cuvinte cheie: Boc, Guvern, datorii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours