Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc a plafonat cheltuielile Cancelariei

Primul ministru Emil Boc a anuntat vineri, la Cluj, ca a luat decizia de a plafona la nivelul anului trecut bugetul de cheltuieli si cazari al personalului Cancelariei Primului Ministru.

"Am vazut o discutie destul de ampla cu privire la colaboratorii mei de la Cluj care sunt la Bucuresti. Am luat decizia de a plafona toate cheltuielile de transport si de cazare la nivelul celor de anul trecut, astfel, si partenerii si colegii mei de la Cluj vor strange cureaua si vor plati, in cea mai mare parte, din salariu, toate cheltuielile legate de transport si cazare, ca sa nu mai fie nicio discutie. Am decis acest lucru si am trimis la Comisia de buget-finante decizia", a afirmat premierul, citat de NewsIn.

Boc a adaugat ca toate economiile care se fac la Cancelaria Primului Ministru se vor duce la bugetul cercetarii. "Am dat 10 milioane de euro din bugetul Cancelariei pentru bugetul cercetarii si suma, care este acum diferenta fata de anul trecut, se va duce tot pe bugetul cercetarii si nu va mai fi majorat bugetul de cheltuieli cu transport sau cu cazari", a spus premierul.

Premierul Emil Boc a ajuns, joi seara, la Cluj-Napoca, unde va ramane pana duminica, ocazie cu care va vota la alegererile pentru Primaria Cluj-Napoca. Programul premierului de vineri include si o vizita la Fabrica Remarul "16 Februarie".

Publicat Vineri, 13 Februarie 2009 - 14:56
Cuvinte cheie: Boc, Guvern, Cancelarie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours