Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc a modificat textul angajamentului de loialitate pentru personalul de la Corpul de Control

Modelului angajamentului de loialitate pe care trebuie sa il semneze angajatii Corpului de Control a fost modificat, angajatii urmand sa raporteze activitatile, situatiile si conflictele de interese care ar putea afecta calitatea de membru al Corpului de Control, nu increderea acordata de premier.

Punctul prin care angajatii se obliga sa comunice de indata conducatorului ierarhic superior "orice activitate sau situatie care ar putea afecta increderea acordata de primul-ministru", a devenit "orice activitate, situatie sau conflict de interese care ar putea afecta calitatea de membru al Corpului de control al primului ministru", conform Newsin.

Punctul care prevedea ca angajatul trebuie sa actioneze in intreaga sa activitate "numai in interesul asigurarii autoritatii nestirbite, prestigiului si realizarii prerogativelor primului-ministru, al legii, atributiilor si competentelor SGG-CCPM (Corpului de Control al prim-ministrului - n.r.), a fost eliminat.

In textul paragrafului prin care angajatii se obliga sa respecte "cu strictete" legislatia in vigoare, Regulamentul de organizare si functionare al SGG-CCPM si normele emise in temeiul acestuia, precum si orice dispozitie a prim-ministrului, a sefului Corpului de Control si a ordonatorului principal de credite a fost introdusa si obligatia de a respecta Constitutia.

Aproape toti angajatii Corpului de Control al Prim-Ministrului au primit marti decizii individuale prin care au fost anuntati ca sunt concediati. Decizia de concediere a angajatilor Corpului de Control al Prim-Ministrului a fost luata dupa ce acestia nu au primit, din partea premierului Emil Boc, votul de incredere, decizia premierului fiind pusa in aplicare de Secretariatul General al Guvernului (SGG), a declarat seful SGG, Daniela Andreescu.
Publicat Miercuri, 18 Februarie 2009 - 12:30
Cuvinte cheie: corpul de control, guvern, emil boc | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours