Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu: Maririle salariale, o eroare careia Guvernul nu ii poate raspunde pozitiv

Presedintele Traian Basescu a declarat ca este o eroare sa se ceara mariri de salarii in Romania, care "nu a stat grozav in primele trei luni ale anului", si ca Finantele au imprumutat bani de pe piata sa plateasca la timp salariile si pensiile.

"Nu sunt un pesimist, poate pentru ca sunt mai bine informat, dar in acelasi timp este clar ca in situatie de criza, dincolo de ceea ce poate face Guvernul, esentiala este solidaritatea romanilor cu realitatea. Ca daca nu vrei sa te asezi pe realitate si crezi ca astazi se mai pot cere mariri de salarii, sigur ca este o eroare careia Guvernul nu ii poate raspunde pozitiv. Dar asa e randuiala si trebuie sa le rezolvam pe toate intr-un fel sau altul", a sustinut seful statului, in cadrul unei intalniri cu comunitatea romanesca din Croatia, relateaza Newsin.

Basescu s-a declarat optimist ca economia romaneasca isi va relua un curs ascendent inspre toamna.

Totodata, Basescu a spus ca este un lucru bun faptul ca s-a micsorat masiv deficitul de cont curent, astfel ca el a ajuns de la peste 12% la 8%.

Seful statului a precizat ca masurile de austeritate sunt obligatorii pentru a evita un eventual derapaj si le-a explicat romanilor din Croatia ca Romania a contractat un imprumut de la FMI, dar si de la Uniunea Europeana tocmai pentru a se evita un eventual derapaj economic.
Publicat Miercuri, 29 Aprilie 2009 - 17:04
Cuvinte cheie: Basescu, salarii, FMI, Croatia | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
Adrian Popescu, Mizil (Duminica, 3 Mai 2009 - 22:48)
Masuri de austeritate sa fie pentru toata lumea nene nu numai pentru cei multi ... Ca nu e nimeni mai egal decit altul si cei care se afla in frunte trebuie sa fie in slujba poporului si sa dea exemplu de acceptare a masurilor de austeritate . Nu mai cred nici un guvernant . NICI UNUL . Toti se incadreaza in clasa ordinarilor .

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours