Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Aparatul de lucru al premierului nu va avea mai mult de 27 de posturi

Numarul maxim de posturi din aparatul de lucru al premierului este de 27, exclusiv cabinetele demnitarilor, si este alcatuit din cabinetul premierului, corpul secretarilor de stat si consilierilor de stat ai premierului si registratura primului - ministru.

Potrivit Deciziei privind functionarea aparatului propriu de lucru al primului-ministru, cabinetul premierului are, printre altele, atributii in evaluarea si exprimarea asupra oportunitatii in legatura cu invitatiile adresate premierului, va asigura transparenta masurilor guvernamentale si comunicarea permanenta cu societatea civila si va organiza, la solicitarea premierului, evenimentele prin care va fi informata opinia publica si mass-media cu privire la actiunile premierului si ale Guvernului. Cabinetul va formula totodata puncte de vedere sau note de avizare cu privire la documentele ce urmeaza sa fie aprobate de premier, relateaza Newsin.

Registratura are ca atributii primirea si luarea in evidenta a corespondentei adresate premierului si va asigura transmiterea corespondentei catre SGG, ministere si alte institutii si autoritati publice.

Premierul va coordona, printr-un consilier de stat, ANRM, Inspectoratul de stat in Constructii, ARIS, AVAS, Agentia de Compensare pentru Achizitii de Tehnica Speciala, Oficiul National de Combatere si Prevenire a Spalarii Banilor, Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, Agentia Nationala Antidoping, ASG si Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor.

Numarul maxim de posturi alocat aparatului de lucru al primului-ministru este de 27, exclusiv cabinetele demnitarilor.

Numarul maxim de posturi din cabinetul secretarului de stat, respectiv al consilierului de stat, va fi stabilit tot de premier.

"Personalului de lucru din cadrul aparatului propriu de lucru nu i se aplica prevederile Legii 188/1999 privind statului functionarilor publici", se arata in textul deciziei.

Publicat Marti, 10 Martie 2009 - 13:03
Cuvinte cheie: Boc, aparat de lucru, posturi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours