Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Andrei Ivantoc si Tudor Petrov Popa ar putea veni in Romania pentru un program de recuperare

Premierul Calin Popescu Tariceanu intentioneaza sa-i invite in Romania, pentru o luna, impreuna cu familiile, pe Andrei Ivantoc si Tudor Petrov, recent eliberati din detentie de autoritatile transnistrene, pentru ca acestia sa urmeze un program de refacere si recuperare.Cei doi vor urma un program medical de fizioterapie, iar Guvernul ii va sprijini sa se refaca fizic si psihic dupa perioada de detentie. "Este un gest de reparatie morala pe care Guvernul Romaniei il face fata de Andrei Ivantoc si Tudor Petrov Popa", a declarat purtatorul de cuvant al executivului, Camelia Spataru, citat de Mediafax.

"Guvernul doreste sa asigure celor doua persoane care au cetatenie romana accesul intr-un program de refacere si recuperare", a declarat purtatorul de cuvant. Invitatia va fi adresata de catre Ministerul de Externe prin departamentul pentru relatiile cu romanii de pretutindeni.

Ilie Ilascu, Andrei Ivantoc, Tudor Petrov Popa, Alexandru Lesco si Petru Godiac au fost arestati, judecati si condamnati in anul 1992 de regimul de la Tiraspol, pentru presupuse acte de terorism.
Publicat Joi, 7 Iunie 2007 - 15:22
Cuvinte cheie: ivantoc, petrov | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours