Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

313 bugetari au facut trei milioane de kilometri cu 66 de autoturisme

Cancelaria prim-ministrului a cheltuit 2,5 milioane de euro in 2008 cu cele 66 de autoturisme ale institutiei, care au parcurs anul trecut trei milioane de kilometri in total, ceea ce inseamna ca un autoturism a parcurs aproape 200 de kilometri zilnic, in medie.

Premierul a precizat ca cele 66 de autoturisme deserveau cei 313 angajati ai Cancelariei, conform Newsin.

Boc a spus ca, potrivit datelor prezentate de noul sef al Cancelariei, Catalin Baba, aproape toti angajatii beneficiaza de telefoane mobile, costurile fiind suportate de institutie.
Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 08:05
Cuvinte cheie: premier, tariceanu | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
Adrian, Mizil (Duminica, 8 Februarie 2009 - 14:06)
E un exemplu tipic de ,, toata lumea face ce vrea in tara asta ,, pentru ca nu exista autoritate . Bun s-a constatat lucrul asta , cheltuiala e facuta si??? Cine cu cine da de pamint ? Ciini latra ursul merge , asta e principiul dupa care se calauzesc guvrnantii nostrii pentru ca poporul roman nu da cu ei de pamint . Nimeni nu da socoteala pentru fapte . Se fac dosare penale si muncesc pe ele procurori si avocati , incasind salarii , ca pina la urma sa se termine in coada de peste . Adrian Nastase o sa moara si nu va face puscarie .Pentru ca niciodata colegii lui din parlament nu-i va ridica imunitatea . Se va crea precedent nu? Chiar daca la noi precedentul nu e luat in considerare in justitie . Imunitate iau dat lui Nastase prostii care l-au votat , deci se cuvine sa i-o ia aceia , nu colegii lui cu care se duce la pescuit , la vinatoare , la bere ....Si in plus de asta de ce au nevoie unii de imunitate ? Poporul roman cind va primi imunitate contra faradelegilor comise de lichele ? Cin d vor plati lichelele greselile facute ca functionari publici , din propriul buzunar ???

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours