Hasotti critica eurodeputatii PD pentru absenta de la discutiile despre imigrantii romani din PE

Puiu Hasotti crede ca absenta europarlamentarilor PD demonstreaza o atitudine "antinationala".

Liderul PNL, Puiu Hasotti, i-a criticat pe europarlamentarii democrati pentru ca au lipsit de la sedinta Parlamentului European de luni, in cadrul careia s-a discutat despre decretul italian privind expulzarile, absenta pe care o considera grava si care spera ca va fi sanctionata de electorat.

Potrivit lui Hasotti, absenta eurodeputatilor PD de la sedinta forului legislativ european, cu exceptia lui Marian-Jean Marinescu, demonstreaza o atitudine "antinationala", relateaza Newsin.

Puiu Hasotti a criticat si atitudinea grupului Popular European pe care o considera "vadit ostila la adresa Romaniei", avand in vedere ca reprezentantii grupului au sustinul decretul italian in forma actuala. Pe de alta parte, eurodeputatii socialisti si liberali au criticat aspru decizia autoritatilor italiene de a permite expulzarea imigrantilor, a explicat Hasotti. Acesta a spus ca membrii liberali ai PE au atras atentia aupra tenditei de a escalada nejustificat criza imigrantilor din Italia, fapt ce conduce spre o discriminare fata de toti cetatenii romani.

Parlamentul European a dezbatut luni, in sedinta plenara, situatia imigrantilor romani din Italia precum si decretul-lege emis de autoritatile de la Roma ce permite expulzarea cetatenilor straini, urmand ca europarlamentarii sa voteze joi o rezolutie de motiune in aceasta problema.
Publicat Marti, 13 Noiembrie 2007 - 16:14
Cuvinte cheie: Puiu Hassoti, Parlamentul European, PD, imigranti, Marinescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours