Politicienii au mers la vot de la prima ora a diminetii

Vasile Blaga si Cristian Diaconescu au declarat la iesirea de la urne ca sunt convinsi ca vor intra in turul doi.

Printre politicienii care au mers la urne de dimineata se numara Traian Basescu, Ludovic Orban, Cristian Diaconescu, Sorin Oprescu si Ludovic Orban, acesta din urma fiind primul candidat la Primaria Capitalei care si-a exprimat votul.

Gheata a fost sparta de Ludovic Orban, care a fost primul dintre candidatii la Primaria Generala care s-a prezentat la urne. Acesta a fost insotit de candidatii PNL la primariile de sector Antonel Tanase si Teodora Bertzi si a precizat ca a aplicat principiul "cine se scoala de dimineata primar ajunge".

Printre cei care s-au prezentat de dimineata la vot se numara si Cristian Diaconescu. Acesta a declarat ca a votat pentru "cei care stiu si pot sa faca" si a precizat ca este convins ca va intra in turul doi.

Cozmin Gusa s-a prezentat la sectia de votare in jurul orei 09:00 si a declarat ca a votat pentru eliminarea din viata publica a unor politicieni care au denigrat Romania dupa 1989.

Candidatul PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat la vot la o ora dupa deschiderea urnelor. "Eu joc pentru o echipa si nu am cum sa nu imi votez coechipierul", a declarat acesta dupa iesirea din cabina de vot.

La randul sau, candidatul independent Sorin Oprescu a votat de dimineata, insa acesta nu s-a regasit pe listele electorale permanente si a fost nevoit sa se inregistreze pe o lista suplimentara.

Prezent in sectia de votare in jurul orei 9:30, Presedintele Traian Basescu si-a lasat sotia si fiica sa voteze primele, iar la iesirea din cabina de vot a acordat un autograf uneia dintre membrele biroului sectiei.

Candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat la iesirea din sectia de votare ca este convins ca va ajunge in turul al doilea si ca bucurestenii vor decide atat cine va fi contracandidatul sau, cat si cine va ajunge Primar General.

Actualul Primar General a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca nu ii pare rau ca nu a mai candidat pentru un al doilea mandat si ca Bucurestiul are sansa de a avea cel mai bun primar din istorie, potrivit Newsin.
Publicat Duminica, 1 Iunie 2008 - 10:44
Cuvinte cheie: alegeri, vot, politicieni, candidati | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours