Alte interviuri
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Romania, "ascunsa" dupa Croatia sau Slovenia in cataloagele turistice ale germanilor

Nemtii de la TUI "ascund" Romania dupa Croatia si Bulgaria in catalogul pe 2011 dedicat tarilor din regiune. Croatia este prezentata in aproape jumatate din acest catalog , in timp ce Romania se bucura de 4 pagini la final. Situatia nu este singulara. Si alti turoperatori germani ne aloca mult mai putin spatiu, comparativ cu alte tari.

Spre exemplu, in catalogul pentru statiuni al FTI, Romania are 20 de pagini, in timp ce numarul de pagini destinate Croatiei depasesc 100. In catalogul BG Tours, Grecia si Slovenia au peste 10 pagini, in timp ce Romania are doar 6, iar in catalogul ITS Bulgaria are alocate circa 60 de pagini, iar Romania 7.

In ciuda spatiului restrans din majoritatea cataloagelor, unii turoperatori au diversificat in acest an oferta de vacante in Romania. Mai mult, in cazul catalogului Dertour Statiuni pentru regiune, Romania a primit un spatiu echilibrat fata de celelalte tari, avand peste 24 de pagini. Bulgaria a primit aproape 30 de pagini in acest catalog.

Pe de alta parte, in catalogul Dertour pentru orase, Bucurestiul imparte o pagina cu Sofia si Tirana.
Cu toate ca Romania sta in umbra altor tari la nivel de numar de pachete turistice prezentate, varietatea pachetelor turistice este mai mare decat in alti ani. Astfel, spre exemplu Muntii Carpati intra mai mult in vizorul nemtilor.

"Prezenta Romaniei in cataloagele turoperatorilor germani cunoaste un trend ascendent", a declarat Andrei Petrescu, sales manager MerlinX.


"Turoperatorii au inceput sa aloce mai multe pagini produselor romanesti, mizand si pe circuite culturale sau calatorii de afaceri in principalele orase. Cu toate acestea, chiar daca vorbim de o evolutie, trebuie sa fim constienti ca intotdeauna este loc de mai bine", a mai spus Petrescu.

Citeste mai mult pe dailybusiness.ro.

Publicat Vineri, 18 Martie 2011 - 17:33
Cuvinte cheie: turism, litoral, vacanta, destinatie vacanta | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours