Alte interviuri
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Andreea Raicu: "Am bucuria si spiritul de la 18 ani si mintea si experienta de la 30"

"La 30 de ani, esti departe de naivitatea tineretii, insa ii pastrezi inca exuberanta. Este varsta la care incepi sa te simti foarte bine in pielea ta si capeti mai multa incredere in tine" ne spune Andreea Raicu intr-un interviu acordat Feminis.ro in care mai vorbeste despre motivele pentru care trebuie sa iubim varsta de 30 de ani, dar si despre prietenia adevara

Femeia la 30 de ani, nu este numai titlul unei carti de Balzac ci si sursa unor nelinisti prin care toate femeile trec cand ating acest prag psihologic. Cum vezi tu femeia la 30 de ani?

Orice femeie care implineste 30 de ani stie foarte bine ca nu va putea scapa de intrebarea "Si, cum ai suportat criza de 30 de ani?".  Discutia despre depresia aferenta varstei de 30 de ani este, cel putin in generatia mea, intoarsa pe toate partile, firul e disecat in patru cu fiecare ocazie, incat sincer, am ajuns sa cred ca si putinele cazuri de reala depresie inregistrate cu ocazia acestei aniversari se datoreaza mai degraba fricii de depresie, alimentata de oamenii din jur, decat unui motiv real. Personal, nu mi s-a intamplat nicio criza, ba chiar am inceput sa vad intregul, nu doar secventele, sa fiu mai putin influentabila si sa privesc viata cu o alta atitudine. Pozitiva! Cu alte cuvinte, am bucuria si spiritul de la 18 ani, dar mintea si experienta de la 30.

Imi place felul in care serialul "Efect 30" surprinde aceasta etapa din viata femeii moderne si nu o spun fiindca e proiectul in care joc eu si n-am incotro, ci pentru ca a fost unul dintre argumentele hotaratoare in momentul in care am ales sa fac parte din distributie.

Poti sa enumeri zece motive pentru care trebuie sa iubim varsta de 30 de ani?


30 de ani este o varsta a plenitudinii si a paradoxului. Cand implinesti 30 de ani te gandesti ca ti se schimba viata, ca lucrurile vor lua o alta intorsatura. Varsta de 30 de ani este insa minunata. Nu se schimba nimic, te maturizezi, stii sa iei deciziile cu totul si cu totul altfel, esti mult mai sigura pe tine si ai mai mult curaj. La 30 de ani incepi sa-ti pui foarte multe intrebari, iti cauti directia maturitatii, lucrurile se reaseaza dupa alte criterii. La 30 de ani, esti departe de naivitatea tineretii, insa ii pastrezi inca exuberanta. Din punctul meu de vedere, 30 de ani este varsta la care incepi sa te simti foarte bine in pielea ta si capeti mai multa incredere in tine.

Citeste articolul integral pe Feminis.ro!

Publicat Joi, 7 Ianuarie 2010 - 16:34
Cuvinte cheie: Andreea Raicu, varsta, tinerete, criza, depresie, maturitate | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours