Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Premiile Romanian Music Awards vor fi decernate la Iasi

Printre cei nomnializati se afla Andra si Smiley.
Printre cei nomnializati se afla Andra si Smiley.

Premiile Romanian Music Awards, la care concureaza artisti ca Andra, Loredana, Iris sau Parazitii, vor fi decernate duminica la Iasi, iar evenimentul va fi deschis de formatia Red Carpet, incepand cu ora 19:00.

Peste 120 de artisti sunt asteptati sa participe la editia din acest an a festivalului muzical, organizata in fata Palatului Culturii. Printre acestia se numara si membrii trupei belgiene de house Red Carpet, al carui hit, "Alright", a ocupat pozitii importante in topurile americane si europene in 2004 si 2005.

Premiile vor fi acordate pentru 14 categorii. Printre acestea se numara Best Album, Best Dance, Best Female, Besta Male, Best Group, Best Song si Best Video. De asemenea, premiile vor fi acordate si la categoriile Best Pop, Best Rock, Best Hip-Hop, Best Dance, Best New Act, Best DJ si Best Website.

Nominalizatii la categoria Cel mai bun album (Best Album) sunt Andra ("Dragostea ramane"), Dj Project ("Doua anotimpuri'), Morandi ("N3xt'), Smiley ("In lipsea mea") si Parazitii ("Slalom printre cretini"). Printre cei mai buni solisti (Best Male) au fost nominalizati Smiley, Florin Chilian si Alex, iar printre candidatele la premiul Best Female se afla Celia, Andreea Banica si Andra, potrivit Newsin/

La sectiunea Best Dance, printre nominalizati se afla Dj Project si Tom Boxer &Anca Parghel ft. Fly Project. Printre cei care au intrat in cursa la categoria Best Live se numara Directia 5, Iris si Loredana, iar pentru cel mai bun grup, lupta se da intre 3rei SudEst, Dj Project, Morandi, Parazitii si Suie Paparude. Castigatorii vor fi stabiliti exclusiv de catre public, care va putea vota pana in ziua evenimentului pe www.1music.ro. Evenimentul este organizat de Radio 21 si Music Channel.
Publicat Luni, 29 Septembrie 2008 - 13:21
Cuvinte cheie: 3rei SudEst, Dj Project, Morandi, Prazitii, Suie Paparude, Romanian Music Awards | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours