Alte analize
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Monica Columbeanu: Pledez pentru mame tinere chiar si cu tati nepotriviti

Spune ca are "o relatie karmica cu Irinel", pledeaza pentru mamele tinere, cu riscul de avea un copil cu tatal nepotrivit, spune ca prefera sa aiba propriile resurse financiare cu care sa poata sa-si creasca fetita si spune ca naturaletea poate fi cheia unei relatii reusite. Afla mai multe despre succes, determinare, dragoste, cariera si rolul de a fi parinte intr-un interviu acordat Feminis.ro de Monica Columbeanu.

S-a spus ca v-ati negociat separat contractul cu Pro TV-ul pentru emisiunea Dansez pentru tine, urmand sa primiti 5.000 de euro pe editie in timp ce restul vedetelor participante vor primi 1.000 de euro. Cu totii ne dorim sa obtinem ceea ce este mai bun pentru noi. Cum ati negociat o suma de 5 ori mai mare decat a celorlalti participanti?

Acest aspect a fost intotdeauna o chestiune confidentiala, profesionalismul nu ne permite sa dam astfel de amanunte. Oricum sunt foarte recunoscatoare Celui de Sus ca imi merge foarte bine si din acest punct de vedere.

Foarte multe femei si-ar dori sa fie bune negociatoare. Ce sfaturi le puteti da in acest sens? Care sunt argumentele si trasaturile de caracter pe care le considerati obligatorii pentru a reusi sa stapanesti arta negocierii?

Cred ca aceasta calitate este esentiala pentru un specialist in relatii publice, ceea ce am devenit anul acesta absolvind facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul S.N.S.P.A. Este cea mai potrivita universitate ale carei cursuri puteam sa le urmez, ma intalnesc in fiecare zi cu situatii in care trebuie sa pun in aplicare ce am invatat acolo. Am avut niste profesori foarte dedicati, care m-au invatat multe detalii care fac diferenta.

Sunteti o persoana foarte determinata; cand, sau in ce conditii ati fi dispusa sa renuntati la anumite cerinte, principii de la care in mod normal nu faceti derogari?

Nu consider ca a fi determinat inseamna a fi capabil sau nu sa-ti mentii pricipiile de la care ai face sau nu "derogari". Determinarea mea se reflecta si se refera la felul in care am depus eforturi considerabile sa imi iau examenele intr-o perioada in care puteam sa nasc dintr-o clipa in alta, cand mi-am luat licenta cu 10 sau cand am intrat prima pe tara la master cu 9,75 intr-o perioada in care eram atacata din toate partile. Determinarea mea se mai refera si la faptul ca prefer sa am propriile resurse financiare cu care sa pot sa-mi cresc fetita.

Citeste articolul integral pe Feminis.ro

Publicat Miercuri, 21 Octombrie 2009 - 14:13
Cuvinte cheie: Monica Columbeanu, interviu, Irinel, relatie karmica, bani, dragoste, vedete | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours