Alte analize
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Toni Grecu- Divertis: Ghid util de ironie si autoironie

Divertis, cel mai apreciata grup de divertisment din Romania se muta din toamna la PRO TV. Unul dintre cei mai cunoscuti membrii ai grupului care ne-a facut sa radem "inteligent" ani de-a randul, Toni Grecu, vorbeste intr-un interviu acordat Feminis.ro despre aceasta schimbare, despre planurile de viitor si despre cum sa folosim ironia si autoironia ca arma impotriva problmemelor, a stresului si mai ales a crizei.

Ce puteti sa ne spuneti despre trecerea Divertis la Pro TV?

 In viata fiecarei trupe, asa cum se intampla in viata fiecarui om pot interveni anumite schimbari. Ma refer aici la aspectul profesonal. Nu este nimic curios in ceea ce s-a intamplat. S-a inchieiat un contract si in mod absolut firesc am negociat cu mai multe televiziuni si am tras concluzia ca pentru prioectele pe care am hotarat sa le realizam in toamna cel mai potrivit este PRO TV-ul din punctul de vedere al logisticii, al conditiilor, al modului in care poate sprijini ideile pe care le avem.

Cum va fi emisiunea care urmeaza sa inceapa in toamna?

Vor fi doua emisiuni. In asta consta in primul rand redimensionarea grupului Divertis. Vor fi prezentate doua emisiuni, in tandem, timp de o ora. Emisiunea pe care o fac eu este o emisune inspirata din realitate. Este o satira politica, si nu numai, in care putem sa ne intalnim cu cele mai interesante personalitati publice si care in foarte multe situatii fac o comedie de cea mai buna calitate. Cred ca avem izvoare de inspiratie extrem de generoase pentru a putea spune ca la toamna, mai ales ca avem si campanie electorala se vor numara nu doar bobocii si candidatii la presedintie, dar si hohotele de ras ale poporului. Pentru ca poporul romna este un popor vesel. Este una dintre marile lui calitati.

Citeste interviul integral pe Feminis.ro


Publicat Marti, 4 August 2009 - 11:16
Cuvinte cheie: Toni Grecu, Divertis, Pro TV, emisiune, ras, ironie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours