Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cum putem economisi pe cadourile oferite de 8 Martie

Ziua de 8 Martie a cunoscut o extindere si in mediul profesional, cadourile de 8 Martie din partea firmelor pentru angajate a devenit o traditie, un semn de apreciere, si o ocazie prin care companiile recompenseaza angajatele.

Potrivit Edenred, companie care distribue tichete si carduri de beneficii, ziua de 8 martie aduce pentru companiile din Romania o oportunitate de a-si recompensa angajatele, cu costuri de pana la 2 ori mai mici decat in mod obisnuit. Conform legislatiei, firmele private pot oferi de 8 martie, catre angajatele proprii, tichete sau carduri cadou in valoare de pana la 150 lei.

De 8 martie, aceste sume sunt deductibile si scutite de taxele salariale si patronale care se aplica bonusurilor sau primelor, si care pot ajunge pana la 50% din suma oferita.

Tichetele cadou reprezinta varianta eleganta a darurilor in natura sau in bani, putand fi cheltuite liber in zeci de mii de magazine, pentru a cumpara orice tip de produse pe care doamnele și le-ar putea dori. Ticket Cadou sunt acceptate in cea mai vasta retea de magazine si comercianti afiliasi din Romania.

Acestea sunt acceptate si in cadrul marilor retele de magazine si hipermarket-uri, cum ar fi Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Lidl si altii.

O varianta mai moderna a tichetelor cadou este cardul cadou Compliments, unic in prezent in Romania si care confera cea mai mare deductibilitate fiscala.

Integral in moneycenter.ro

Publicat Vineri, 1 Martie 2013 - 17:29
Cuvinte cheie: 8 martie, tichet cadou, carrefour, lidl | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours