Alte interviuri
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Bobby Paunescu: Regizorul care a transformat cazul Mailat intr-o opera de arta

Alessandra Mussolini l-a amenintat cu tribunalul, primarul Veronei a cerut interzicerea filmului, iar italienii de rand l-au aplaudat la scena deschisa la Festivalul de la Venetia.Citeste interviul acordat Feminis.ro de regizorul filmului "Francesca", Bobby Paunescu.

Alessandra Musolinni v-a amenintat cu tribunalul. Luati in serios aceasta declaratie?

Nu stiu ce sa zic. Ea a trimis niste notificari. Pare ceva serios.  Luam in serios.

Ati declarat ca nu ati accepta sa cenzurati anumite scene din film pentru a evita un scandal si pentru ca acesta sa poata sa ruleze in cinematografele din Italia. In cazul unui conflict real, ce veti face sa-l aplanati?

Aici nu este vorba de o incapatanare a regizorului sau scenaristului ca nu vrea sa modifice ceea ce a facut. Problema este ca nimeni dintre cei care au acuzat filmul nu l-au vazut. Deci cine vede filmul isi da semana ca el nu este despre aceste doua personaje, si mai mult constientizeaza faptul ca filmul nu isi doreste sa atace pe cineva. Din punctul meu de vedere, filmul incearca sa puna niste probleme despre societatea romanesca.

Mai exact...

Traim intr-o societate in care marea majoritate a populatiei active se gandeste sa emigreze din societate sau prin societate. In cazul filmului  Francesca se gandeste sa emigreze din societatea noastra sa ajunga in societatea italienilor. Pentru a face o imagine cat mai onesta din punctul meu de vedere, a trebuit sa arat ca sunt foarte multi oameni pro, dar sunt si unii contra. Minoritari ce-i drept, dar contra.  Printre acesti oameni contra este si tatal Francescai care in momentul in care Francesca a luat acesta decizie era divortat de mama Francescai, avea o noua familie, un copil mic. Tatal Francescai nu vroia ca aceasta sa plece pentru ca viata lui putea sa devina mai complicata din cauza asta.  Atunci el foloseste tot ceea ce a auzit la televizor in perioada care a urmat crizei din 2007, pentru a o convinge pe Francesca sa nu plece.

Citeste interviul integral pe Feminis.ro.

Publicat Luni, 14 Septembrie 2009 - 16:55
Cuvinte cheie: Bobby Paunescu, Francesca, interviu, Feminis, Venetia, film, regizor, Monica Barladeanu, Mailat | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours